Garage Lox Pieter

Dacia.be

Menu

Onze diensten

Onderhoud en naverkoop

Bent u particulier, fleet- of bedrijfsklant, wij staan met ons professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen.

Om uw auto ten allen tijde piekfijn te houden en onnodige hoge kosten te vermijden, is het steeds aangeraden uw wagen minstens éénmaal per jaar, of na de door de constructeur opgegeven kilometers binnen te brengen voor een onderhoud. Dit verlengt de levensduur en verzekert het waardebehoud van uw voertuig! Ook wanneer u tussentijds ongewone zaken opmerkt tijdens het rijden met de wagen, kan u op ons rekenen.

Uw voertuig blijft bij ons zeker in goede handen! Onze vakkkennis wordt constant bijgestuurd, om u zo de beste service en garantie te kunnen bieden.

Wilt u uw wagen personaliseren? Wij verkopen officiële Dacia-accessoires.

Maak een afspraak

Onderhoud en naverkoop

Tweedehandswagens

Wij bieden sporadische jonge occasiewagens aan. Wij bieden in deze selectie comfort, veiligheid en kwaliteit. Onze tweedehandswagens worden verkocht met minstens 1 jaar waarborg.

Tweedehandswagens

Banden

Een kleine herstelling van het loopvlak van de band gebeurt in volgende stappen:

  1. Demonteren van de band op de velg
  2. Herstellen van het loopvlak
  3. Band op de velg plaatsen + vervangen ventiel
  4. Uitbalanceren van de herstelde band en velg

Herstellingen kunnen echter niet meer gebeuren wanneer de schade buiten het loopvlak opgelopen werd.

Heeft u toch nieuwe banden nodig, dan geven wij u graag advies en correcte prijzen.

Het opnieuw uitlijnen van uw wagen neemt niet veel tijd in beslag en werkt kostenbesparend. Niet alleen zullen uw banden minder snel slijten, ook vermijdt u dure kosten aan uw schokdempers en andere onderdelen van de stuurinrichting. Tenslotte zal u ook merken dat zowel uw comfort als grip op de baan zullen verbeteren wat elk aspect van het rijden ten goede komt.

Banden

Uitlijning

Bij het uitlijnen van de auto wordt gecontroleerd of de ophanging waar de voorwielen aan bevestigt zitten in de juiste stand staan.

In deze ophanging zitten dan ook verstelpunten om de ophanging met speciale apparatuur en de juiste afstelgegevens (per auto verschillend) in de juiste positie te plaatsen. Deze positie wordt dan ook vanaf verschillede richtingen bijgesteld.

Auto´s worden uitgelijnd als bijvoorbeeld de banden verkeerd afslijten of dat er bijvoorbeeld na een aanrijding onderdelen van de ophanging beschadigd of vervangen zijn.

Uitlijning

Airco service

Dankzij airconditioning rijdt u prettiger en ook veiliger. Regelmatige controle garandeert het perfect functioneren van de airconditioning. Speciale reiniging is eveneens noodzakelijk om af te rekenen met schimmels en geur in het ventilatiesysteem.

De koele lucht van de airco zorgt voor waterdamp in het ventilatiesysteem. Hierdoor ontstaan in deze donkere en vochtige ruimte makkelijk schimmels, wat vaak voor een vervelende geur in de auto zorgt. Voorkom schimmelgroei in het ventilatiesysteem van uw auto.

Wij reinigen het gehele ventilatiesysteem met een schimmelwerend middel.

Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, maar het verhoogt ook de veiligheid om u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit.

Airco service