Garage Pieter Lox

Dorpsstraat 16, 3471 Hoeleden

Onze merken

Ontdek onze voorraad

Onze diensten

Onderhoud en naverkoop

Bent u particulier, fleet- of bedrijfsklant, wij staan met ons professioneel team klaar voor het onderhoud en/of herstelling van uw wagen. Om uw auto ten allen tijde piekfijn te houden en onnodige hoge kosten te vermijden, is het steeds aangeraden uw wagen minstens éénmaal per jaar, of na de door de constructeur opgegeven kilometers binnen te brengen. Ook wanneer u tussentijds ongewone zaken opmerkt tijdens het rijden met de wagen, kan u op ons rekenen. Uw voertuig blijft bij ons zeker in goede handen!

Banden

Een kleine herstelling van het loopvlak van de band gebeurt in volgende stappen: - Demonteren van de band op de velg - Herstellen van het loopvlak - Band op de velg plaatsen + vervangen ventiel - Uitbalanceren van de herstelde band en velg Herstellingen kunnen echter niet meer gebeuren wanneer de schade buiten het loopvlak opgelopen werd. Heeft u toch nieuwe banden nodig, dan geven wij u graag advies en correcte prijzen.

Uitlijning

Bij het uitlijnen van de auto wordt gecontroleerd of de ophanging waar de voorwielen aan bevestigt zitten in de juiste stand staan. Auto´s worden uitgelijnd als bijvoorbeeld de banden verkeerd afslijten of dat er bijvoorbeeld na een aanrijding onderdelen van de ophanging beschadigd of vervangen zijn.

Airco service

Dankzij airconditioning rijdt u prettiger en ook veiliger. Regelmatige controle garandeert het perfect functioneren van de airconditioning. Speciale reiniging is eveneens noodzakelijk om af te rekenen met schimmels en geur in het ventilatiesysteem. Wij reinigen het gehele ventilatiesysteem met een schimmelwerend middel. Een goed werkend aircosysteem is niet enkel aangenaam, maar het verhoogt ook de veiligheid om u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit.

Tweedehandswagens

Wij bieden sporadische jonge occasiewagens aan. Wij bieden in deze selectie comfort, veiligheid en kwaliteit. Onze tweedehandswagens worden verkocht met minstens 1 jaar waarborg.

Over ons

Over ons

Garage Pieter Lox is een gerenommeerde autodealer in Hoeleden, die gespecialiseerd is in de service en verkoop van Renault en Dacia auto's. Het bedrijf heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd in de regio vanwege hun uitstekende klantenservice en hoogwaardige dienstverlening. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto, of behoefte hebt aan reparatie of onderhoud, bij Garage Pieter Lox ben je aan het juiste adres.

Onze vacatures

Onze showroom

Openingsuren

Showroom
Maandag - vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Atelier
Maandag - vrijdag: 8:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Zomervakantie - Aangepaste openingsuren
Maandag - vrijdag: 8:00 - 18:00
Zaterdag en zondag: Gesloten
Maandag 17 juli t/m zondag 30 juli: Gesloten
Maandag 14 augustus t/m dinsdag 15 augustus: Gesloten

Heeft u een immobiliserende panne tijdens ons verlof?
Contacteer dan de assistance, als uw wagen nog in garantie is of u heeft een bijstandscontract:
Renault: 0800 15 051 of +32 2 370 64 60 - Dacia: 0800 97 965 of +32 2 233 23 73
Als uw wagen buiten garantie valt, raden wij u aan om na te gaan of uw verzekering een depannage dekt. In alle andere gevallen, verwijzen wij u graag door naar Takeldienst Roelants: 016 44 00 17.

Adres

Dorpsstraat 16, 3471 Hoeleden


Garage Pieter Lox  | BTW: BE0846620255